Loopbaancoaching

De Zorgfabriek biedt loopbaancoaching aan voor professionals binnen de jeugdzorg, het sociaal domein, het onderwijs, de WMO, de thuiszorg en de GGZ. Zowel starters als ervaren medewerkers hebben baat bij ons Ready to G(r)o(w) traject!

Ben je op zoek naar loopbaancoaching binnen de zorg?

Met Ready to G(r)o(w) helpt De Zorgfabriek jou om een werkplek te vinden die goed aansluit bij jouw drijfveren en persoonlijkheid. Ons traject is een combinatie tussen loopbaancoaching en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Na het doorlopen van dit traject ben jij helemaal klaar om je op een bewuste manier door het werkveld te bewegen!

Ons traject is volledig op maat, hierdoor kunnen wij zorgprofessionals met verschillende hulpvragen coachen. Voorbeelden van hulpvragen zijn:

  • Je bent op zoek naar een leuke baan, maar je weet eigenlijk niet zo goed wat bij je past;
  • Je hebt het niet naar je zin binnen je huidige functie, maar je weet niet goed waar dit aan ligt;
  • Je vindt het lastig om jezelf in een sollicitatiegesprek te presenteren of je wordt veel afgewezen.

Herken jij je in deze hulpvragen of heb je een andere hulpvraag op het gebied van jouw persoonlijke of loopbaanontwikkeling binnen de zorg? Dan is Ready to G(r)o(w) echt iets voor jou.

Hoe ziet ons coachingstraject eruit?

Samen met jouw persoonlijke coach van De Zorgfabriek behandel je in vijf sessies van een uur verschillende onderwerpen die belangrijk zijn voor jouw zoektocht naar een leuke (volgende) baan. We stemmen onze coaching af op jouw hulpvraag. Samen met jouw coach doe je oefeningen, creëer je inzicht en maak je een plan. We onderzoeken we wat voor soort rol goed bij jouw persoonlijkheid past en we geven je handige sollicitatietips. Coaching kan zowel digitaal of face-to-face plaatsvinden, afhankelijk van jouw voorkeur.

Jouw persoonlijke loopbaancoach binnen de zorg

Na aanmelding word jij gekoppeld aan één van de talentcoördinatoren van De Zorgfabriek. Iedere talentcoördinator heeft, naast kennis van recruitment en de arbeidsmarkt, ook een achtergrond in de zorg in een rol als (ortho)pedagoog of (toegepast-)psycholoog. Door deze combinatie is jouw coach in staat om jou op ieder aspect van je persoonlijke en loopbaanontwikkeling te ondersteunen.

Tarieven

Een traject bestaat altijd uit minimaal vijf sessies van een uur. Voor afgestudeerde professionals is het tarief voor dit traject €349,- inclusief btw. Omgerekend betaal je per sessie €69,80. Omdat we vinden dat coaching ook in een eerder stadium van je loopbaan belangrijk is kunnen wij voor studenten het traject aanbieden voor €299,- inclusief btw. Omgerekend betaal je dan per sessie €59,80. We hebben er vertrouwen in dat we je in 5 sessies goed op weg helpen! Heb je behoefte aan meer gesprekken of wil je een aantal maanden na je traject nog een gesprek aanvragen? Dan kun je (een) losse sessie(s) bijboeken.  

Are you Ready to G(r)o(w)?

Heb je interesse in onze loopbaancoaching? Dan kun jij je aanmelden door te mailen naar info@dezorgfabriek.nl. Een van onze talentcoördinatoren neemt dan contact met je op om een eerste gesprek in te plannen. Heb je vragen over het traject of twijfel je of het iets voor jou is? Schroom dan niet om ons te bellen!