Loopbaancoaching

Welke baan past bij mij? Wat vind ik belangrijk in mijn werk? Wat is werkgeluk voor mij? Heb je niet direct antwoord op deze vragen? Dan ben je niet de enige! Als je net bent afgestudeerd of een nare werkervaring hebt gehad kunnen dit vragen zijn waar je mee worstelt, maar ook als je al een tijd hetzelfde werk doet kun je het gevoel krijgen dat je niet meer op je plek zit.

Gelukkig biedt De Zorgfabriek loopbaancoaching aan voor professionals binnen de jeugdzorg, het sociaal domein, het onderwijs, de WMO, de thuiszorg en de GGZ. Zowel starters als ervaren medewerkers hebben baat bij ons Ready to Grow traject!

Ben je op zoek naar loopbaancoaching binnen de zorg?

Met Ready to Grow helpt De Zorgfabriek jou om te onderzoeken welke werkplek goed aansluit bij jouw drijfveren en persoonlijkheid. Ons traject is een combinatie tussen loopbaancoaching en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Na het doorlopen van dit traject ben jij helemaal klaar om je op een bewuste manier door het werkveld te bewegen!

Samen met jouw persoonlijke coach van De Zorgfabriek behandel je in vijf sessies van een uur verschillende onderwerpen die belangrijk zijn voor jouw zoektocht naar een leuke (volgende) baan. We stemmen onze coaching af op jouw hulpvraag. Samen met jouw coach doe je oefeningen, creëer je inzicht en maak je een plan. We onderzoeken wat voor soort rol goed bij jouw persoonlijkheid past en we geven je handige sollicitatietips. Coaching kan zowel digitaal of face-to-face plaatsvinden, afhankelijk van jouw voorkeur.

Ons traject is volledig op maat, hierdoor kunnen wij zorgprofessionals met verschillende hulpvragen coachen. Voorbeelden van hulpvragen zijn:

  • Ik ben op zoek naar een leuke baan, maar ik weet eigenlijk niet zo goed wat bij mij past;
  • Ik heb het het niet naar mijn zin binnen mijn huidige functie, maar ik weet niet goed waar dit aan ligt;
  • Ik vind het lastig om mijzelf in een sollicitatiegesprek te presenteren of word veel afgewezen;
  • Ik ben net afgestudeerd en wil graag de beste keuze maken bij het kiezen van een baan die bij mij past.

Herken jij je in deze hulpvragen of heb je een andere hulpvraag op het gebied van jouw persoonlijke of loopbaanontwikkeling binnen de zorg? Dan is Ready to Grow echt iets voor jou.

Lees hier meer over ons coachingstraject en over onze tarieven!

Ben je op zoek naar loopbaancoaching voor je medewerkers?

Het is ook mogelijk om het traject aan te bieden als investering in je medewerkers. Wat levert dit op voor een werkgever? Een hoop! Minder kosten, vanaf de start werknemers die bewust kiezen voor een specifieke functie of organisatie, meer productiviteit, werkgeluk en een duurzame verbinding tussen werknemer en werkgever. Win-win dus! 
Wil je meer weten over de voorwaarden voor het coachingstraject als werkgever, neem dan contact op met info@dezorgfabriek.nl

Are you Ready to Grow? 

Heb je interesse in onze loopbaancoaching? Dan kun een vrijblijvende intake aanvragen door te mailen naar info@dezorgfabriek.nl. Eén van onze talentcoördinatoren neemt dan contact met je op om een telefonisch gesprek in te plannen. Heb je vragen over het traject of twijfel je of het iets voor jou is? Schroom dan niet om ons te bellen!