Hoe ziet onze coaching eruit?

Éen op de 6 werknemers heeft burn-out klachten. Dat is maar liefst 1,3 miljoen Nederlanders. Bizarre aantallen toch? Dat vinden wij ook!
Wij vinden werkgeluk ontzettend belangrijk, hetgeen doen wat bij je past en wat je leuk vindt. Om erachter te komen wat dit is, mag je jezelf best wel wat hulp gunnen!

Hoe ziet ons coachingstraject eruit?

Samen met jouw persoonlijke coach van De Zorgfabriek behandel je in vijf sessies van een uur verschillende onderwerpen die belangrijk zijn voor jouw zoektocht naar een leuke (volgende) baan. We stemmen onze coaching af op jouw hulpvraag. Samen met jouw coach doe je oefeningen, creëer je inzicht en maak je een plan. We onderzoeken wat voor soort rol goed bij jouw persoonlijkheid past en we geven je handige sollicitatietips. Coaching kan zowel digitaal of face-to-face plaatsvinden, afhankelijk van jouw voorkeur.

Jouw persoonlijke loopbaancoach binnen de zorg

Na aanmelding word jij gekoppeld aan één van de talentcoördinatoren van De Zorgfabriek. Iedere talentcoördinator heeft, naast kennis van recruitment en de arbeidsmarkt, ook een achtergrond in de zorg in een rol als (ortho)pedagoog of (toegepast-)psycholoog. Door deze combinatie is jouw coach in staat om jou op ieder aspect van je persoonlijke en loopbaanontwikkeling te ondersteunen.

Are you Ready to Grow?

Heb je interesse in onze loopbaancoaching? Dan kun een vrijblijvende intake aanvragen door te mailen naar info@dezorgfabriek.nl. Eén van onze talentcoördinatoren neemt dan contact met je op om een telefonisch gesprek in te plannen. Heb je vragen over het traject of twijfel je of het iets voor jou is? Schroom dan niet om ons te bellen!

Lees hier meer over onze tarieven!