Reviews

Het traject heeft mij heel veel gebracht. Ik had in deze tijd enorm veel aan mijn hoofd en het gaf mij de kans om alles rustig op een rijtje te zetten . Mijn coach is een heel prettig persoon om mee in gesprek te zijn en ik voelde me vaak gemotiveerd door haar. Ze heeft me in bepaalde dingen echt het laatste zetje weten te geven. Ik heb echt niks op te merken aan haar werkwijze. Past enorm bij mij. Ik zou het traject 100% zeker aanraden aan anderen.

Ik vond het vooral heel prettig om een luisterend oor te hebben en iemand die kritische vragen stelt. Hierdoor werd ik aangemoedigd om na te denken en hetgeen wat ik hier uit heb gehaald levert een bijdrage aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb vooral veel geleerd van de energiegevers/energiekosters en dat het belangrijk is om dus iets te doen wat jou energie geeft!”… “Ik denk dat zoveel mensen hier baat bij zullen hebben. Op deze leeftijd weten zoveel mensen nog niet wat zij willen. Om hier met iemand over te praten helpt zeker, zodat je met elkaar kunt brainstormen over wat jij belangrijk vindt!

Ik vond dat mijn coach zich op persoonlijk vlak open opstelde, dat heb ik zeer gewaardeerd. Ze deelde relevante, persoonlijke overtuigingen met mij en was ‘echt’: ik kon haar hart voor coaching merken en zag haar motivatie om mensen verder te helpen. Dat heeft mij geraakt, daardoor kon ik mij ook eerlijk opstellen. Ik wist dat ik er mocht zijn met al mijn twijfels en onzekerheden. Het was coaching op ooghoogte. Wanneer ze mij voor een uitdagende opdracht stelde, durfde ik die aan te gaan. Een goed milieu voor persoonlijke groei!

Ik heb uit het traject kunnen halen wat ik vooraf wilde, mijn doelen zijn behaald. Ik weet nu beter wat ik kan antwoorden bij vragen op een sollicitatiegesprek. Alles wat ik wilde bespreken hebben we besproken. Ze coachte me goed, ze bedacht goede opdrachten die pasten bij mij en mijn doelen. Ze was ook flexibel in de planning.

Are you Ready to G(r)o(w)?

Heb je interesse in onze loopbaancoaching? Dan kun jij je aanmelden door te mailen naar info@dezorgfabriek.nl. Een van onze talentcoördinatoren neemt dan contact met je op om een eerste gesprek in te plannen. Heb je vragen over het traject of twijfel je of het iets voor jou is? Schroom dan niet om ons te bellen!