Tarieven

Tarieven loopbaancoaching

Een traject bestaat altijd uit minimaal vijf sessies van een uur. Voor afgestudeerde professionals is het tarief voor dit traject €349,- inclusief btw. Omgerekend betaal je per sessie €69,80. Omdat we vinden dat coaching ook in een eerder stadium van je loopbaan belangrijk is kunnen wij voor studenten het traject aanbieden voor €299,- inclusief btw. Omgerekend betaal je dan per sessie €59,80. We hebben er vertrouwen in dat we je in 5 sessies goed op weg helpen! Heb je behoefte aan meer gesprekken of wil je een aantal maanden na je traject nog een gesprek aanvragen? Dan kun je (een) losse sessie(s) bijboeken.  

Werkgevers

Het is ook mogelijk om het traject aan te bieden als investering in je medewerkers. Wat levert dit op voor een werkgever? Een hoop! Minder kosten, vanaf de start werknemers die bewust kiezen voor een specifieke functie of organisatie, meer productiviteit, werkgeluk en een duurzame verbinding tussen werknemer en werkgever. Win-win dus! 
Wil je meer weten over de voorwaarden voor werkgevers, neem dan contact op met info@dezorgfabriek.nl

Are you Ready to Grow?

Heb je interesse in onze loopbaancoaching? Dan kun jij je aanmelden door te mailen naar info@dezorgfabriek.nl. Een van onze talentcoördinatoren neemt dan contact met je op om een eerste gesprek in te plannen. Heb je vragen over het traject of twijfel je of het iets voor jou is? Schroom dan niet om ons te bellen!