Over ons

De Zorgfabriek is een jonge en dynamische organisatie die zich richt op het uitzenden en detacheren van (young) professionals binnen de zorg- en onderwijssector.

Young professionals

Wij zijn gespecialiseerd in het werken met young professionals: medewerkers in de eindfase van hun studie, pas afgestudeerden, medewerkers met een aantal jaren werkervaring die zoekend zijn of medewerkers die een overstap willen maken naar de zorg. De Zorgfabriek heeft veel vertrouwen in deze groep. Young professionals zijn gemotiveerd en flexibel, stralen positieve energie uit, kunnen out of the box denken en zijn leerbaar. Eigenschappen die goed werken in zorg en onderwijs en vaak voor een frisse wind zorgen in een organisatie!

Het juiste type

Ervaring zegt niet alles geloven wij bij De Zorgfabriek. In veel functies geeft vaak uiteindelijk het type persoon de doorslag. Onze kantoormedewerkers hebben allemaal een zorgachtergrond en kunnen hierdoor goed en gemakkelijker een inschatting maken welk type persoon in welke functie past.

Goede werkgever 

Je moet goed voor je medewerkers zorgen. Daarom zijn medewerkers bij ons geen nummertje. Vanaf de start wordt gekeken naar de wensen en ambities van de medewerker zodat diegene op de juiste plek aan de slag kan gaan. Daarnaast is er de mogelijkheid tot werkbegeleiding voor gedetacheerde medewerkers en worden er regelmatig trainingen aangeboden.