Samenwerking

Wij hebben vertrouwen in starters en young-professionals en werken graag samen met organisaties die onze visie delen!

midp

Meesters in de Psychologie (afgekort MidP) is een stichting die zich ten doel stelt de positie van de basispsycholoog te versterken. Zij organiseren onder andere congressen, geven sollicitatieworkshops en maken intervisie mogelijk. Daarnaast bieden zij op hun website een overzicht van activiteiten, trainingen, opleidingsmogelijkheden en vacatures voor basispsychologen. Verder vind je er interessante video's, artikelen en recensies van (studie-)boeken. Kortom, een mooi compleet platform voor de basispsycholoog!

De WWZ academie biedt online opleidingen aan die geheel zijn toegespitst op het werken in het sociaal domein. Je kunt denken aan de opleiding Consulent WMO, Consulent Sociaal Domein of Consulent Jeugdhulp. De opleidingen op het gebied van jeugdhulp zijn SKJ geaccrediteerd. Als je werkzoekend bent biedt de WWZ academie de nodige ondersteuning aan in samenwerking met detacheringsbureaus en gemeenten. De trainers komen veelal zelf uit de praktijk en weten dus goed wat er nodig is om een goede zorgprofessional te worden!   

Sociaal Domein Online is een online platform voor zowel het onderwijs, gemeenten, zorgaanbieders, adviseurs, zorgverleners, ervaringsdeskundigen en consulenten. Op dit platform delen we kennis met elkaar, bouwen we samen aan casuïstiek, geven we advies en kunnen we informatie over de nieuwste technologie van het sociaal domein vinden.