Professionele oppas

De oppassen zijn betrouwbare, flexibele en enthousiaste studenten met een relevante opleiding (bijv. Psychologie, Pedagogische Wetenschappen of Pabo).

Hoe werkt het?

De Zorgfabriek doet de werving en selectie voor u: wij matchen uw aanvraag met een leuke oppas en “geven” de oppas dan aan u. Voor de werving en selectie van de oppas betaalt u eenmalig 149.- inclusief BTW aan De Zorgfabriek en het uurloon betaalt u zelf aan de oppas. Het uurloon ligt gemiddeld tussen de € 7,00 en € 11,00 per uur , afhankelijk van de complexiteit van de aanvraag en de leeftijd van de oppas.

Intakegesprek
Nadat u zich heeft aangemeld, bellen wij u om een afspraak te maken voor een vrijblijvend intakegesprek bij ons op kantoor. Wij brengen uw situatie en wensen in kaart en vertellen wat De Zorgfabriek voor u kan betekenen.

Kennismaking
Na uw akkoord gaan wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat. De oppas komt bij u thuis kennismaken en als er 'een klik' is, kan hij/zij al snel starten.

Contract
Het contract stelt u zelf op met de oppas volgens de Regeling dienstverlening aan huis. Hiervoor heeft u tijdens de intake een informatieboekje en voorbeeldcontract van ons ontvangen. De VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) vragen wij aan voor de oppas.

Interesse?
Om een goed beeld te schetsen van onze mogelijkheden, bent u van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. U kunt hiervoor een mail sturen t.a.v. Barbera Hartog via info@dezorgfabriek.nl of telefonisch contact met ons opnemen!