Voor werkgevers

De Zorgfabriek staat voor betrokkenheid, flexibiliteit, eerlijkheid en bereikbaarheid. Onze medewerkers kenmerken zich door een bepaalde frisheid, een positieve uitstraling, een enorme motivatie en de vaardigheid om out of the box te denken.

In verband met het Corona-virus voeren wij gesprekken via videobellen met opdrachtgevers en kandidaten. Zo houden wij ons aan de richtlijnen vanuit het RIVM en loopt onze dienstverlening gewoon door!

Expertise rondom zorg en onderwijs

Al onze kantoormedewerkers hebben een achtergrond in de hulpverlening. Daarom kennen we het werkveld, weten we goed hoe de sector in elkaar steekt en welke types het beste in bepaalde functies passen. 

Eerlijk en betrouwbaar

Wij zijn transparant en duidelijk. We zeggen eerlijk of wij iets kunnen of niet. We zijn duidelijk over de voorwaarden. Kortom, we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. 

Snelheid

Niets vervelender dan lang op een reactie moeten wachten. Daarnaast is het ook fijn als een organisatie met u meebeweegt wanneer u na het eerste gesprek toch iets anders wil.  Wij schakelen snel en hebben snelheid hoog in het vaandel staan.

Op maat met passie

We geloven echt in onze werkwijze en hebben een duidelijke visie op de zorg én op wat een goede medewerker is. We willen zowel voor de medewerker als voor de opdrachtgever service op maat leveren.  Wij zijn pas blij als zowel onze medewerker als de opdrachtgever tevreden zijn met de match!

Ontzorgen

Wij nemen jullie veel werk uit handen. Minder administratieve rompslomp en gedoe. Alleen wekelijks of vierwekelijks een factuur en verder regelen wij alles achter de schermen.

Flexibele schil

Zorg- en onderwijsland zijn continue in beweging, dat vraagt veel flexibiliteit van organisaties. Daarnaast bezorgen de wet werk en zekerheid, langdurig zieken of plotselinge organisatorische veranderingen veel organisaties een hoop zorgen. Wanneer u medewerkers van ons inleent, behoudt u flexibiliteit binnen uw organisatie maar heeft u wel gemotiveerde en goede medewerkers aan het werk.

Kwaliteit

We staan voor kwaliteit. We hebben het SNA keurmerk wat aangeeft dat wij aan de NEN 4400-1 norm voldoen. Dit is een hoogwaardig en onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk voor ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen.  Daarnaast dragen wij alleen kandidaten voor waar wij ook echt in geloven.

Scholing medewerkers

We merken dat het werken met starters en young professionals toch nog regelmatig twijfels oproept bij organisaties. Hebben ze wel genoeg ervaring en kunnen ze het werk wel aan? Wij geloven echter sterk in deze groep en ze kunnen meestal meer dan men denkt! Daarnaast investeren we in onze medewerkers door opleidingsmogelijkheden en 1 op 1 werkbegeleiding aan te bieden wanneer nodig.