Onze diensten

Wij bieden een passende oplossing voor jouw personeelsvraag!

Detacheren

Zoek je versterking of vervanging voor langere tijd en vind je het belangrijk dat de inzet van een nieuwe collega wel flexibel is, maar niet ineens stopgezet kan worden? Dan is detacheren een passende oplossing. Een gedetacheerde kracht wordt vaak ingezet voor bijvoorbeeld het opvangen van een zwangerschapsverlof, ziektevervanging of wanneer het beschikbare budget voor het inzetten van een kracht een einddatum heeft.

Wanneer je op zoek bent naar een medewerker op detacheringsbasis werven wij kandidaten met passende profielen en voeren wij de eerste gesprekken. We stellen alleen de meest passende kandidaten aan je voor. Wanneer je een medewerker inzet op detacheringsbasis ga je met ons een overeenkomst aan voor een bepaalde periode en spreken we een vast aantal uren inzet per week af. Er geldt een wettelijke aanzeg- en opzegtermijn, kosten voor eventuele ziekte van de medewerker of vakantie zijn voor onze rekening. Zo loop je weinig risico.

Inzet van uitzendkrachten

Is jouw organisatie groeiend maar heb je nog onvoldoende zekerheid over het verdere verloop van deze groei? Of heb je in de vakantieperiode eigenlijk extra mankracht nodig of vind je het prettig om een aantal flexibele medewerkers aan je organisatie te binden voor het opvangen van onverwachte drukke periodes? Dan is het handig om medewerkers in te zetten op uitzendbasis.

Wanneer je uitzendkrachten wilt inzetten gaan wij op zoek naar geschikte en flexibele krachten voor jouw organisatie. We stellen de beste aan je voor en wanneer je medewerkers daadwerkelijk in wilt zetten ga je met ons een overeenkomst aan. Wij regelen verder alle administratieve zaken met de medewerker. Je betaalt een van te voren afgesproken uurtarief per daadwerkelijk gewerkt uur. Mocht er geen werk meer zijn voor de uitzendkracht dan kun je de inzet op elk moment stopzetten. Let op: dit geldt ook voor de medewerker, wanneer deze bijvoorbeeld een andere baan vindt is er wettelijk geen opzegtermijn.  

Werving en selectie

Ben je op zoek naar een medewerker die je meteen zelf in dienst wil nemen, maar kun je de juiste persoon maar niet vinden? Of heb je weinig tijd om op zoek te gaan naar de perfecte kandidaat? Dan is het handig om de werving en selectie aan ons uit te besteden.

Wanneer je kiest voor onze werving en selectie maken wij een mooie vacature die we via al onze kanalen verspreiden. We voeren gesprekken met kandidaten en stellen alleen de meest passende aan je voor. Bij een match kun je de kandidaat zelf een contract aanbieden en rekenen wij alleen een werving en selectie fee. De hoogte van de fee is afhankelijk van de functie en de inschaling van je nieuwe collega. Deze varieert meestal tussen de 2 en 4 maandsalarissen exclusief btw.

Schrijven vacaturetekst met of zonder werven

Heb je een vacature die nodig online moet maar lukt het niet om een goede tekst te schrijven? Of heb je een vacature online staan die maar geen kandidaten trekt? Dan kun je het schrijven of herschrijven van de tekst ook aan ons overlaten. Onze expertise ligt binnen de jeugdzorg, GGZ, het sociaal domein, WMO, gehandicaptenzorg, kinderopvang, (speciaal) onderwijs en de thuiszorg. Aan de hand van een intakegesprek, een eventueel bestaand functieprofiel en indien mogelijk een kort telefoontje met een collega uit het team waar de vacature voor openstaat schrijven wij een toptekst die je kunt plaatsen op de website van je organisatie. We hanteren hiervoor een vaste prijs van €325,- exclusief btw per tekst. Wanneer je vaker gebruik maakt van deze dienst kunnen we een staffelkorting overleggen.

Vind je het prettig als wij naast het schrijven van de tekst ook onze kanalen gebruiken om de tekst te verspreiden? Dat kan! In dat geval hanteren wij €290,- exclusief btw voor het opstellen van de tekst en €50,- exclusief btw per maand óf €15,- exclusief btw per week.

Bemiddeling ZZP'ers 

Je zoekt een ZZP'er maar vindt het lastig om zelf geschikte zelfstandigen aan te trekken of je besteedt deze klus liever uit. Wij gaan voor je op zoek naar geschikte ZZP'ers voor jouw organisatie en spreken vooraf een wervingsfee af. 

Advies rondom werven van nieuwe medewerkers

Je hebt een vacature online staan maar je krijgt geen reacties, of je trekt alleen kandidaten aan die niet goed in het gewenste profiel passen. Heb je alles al geprobeerd en weet je echt niet meer waar het aan ligt? Of werf je voor het eerst en wil je het meteen goed aanpakken? Wij geven advies op maat, van tekstuele aanpassingen tot het optimaal benutten van je wervingskanalen! We rekenen een tarief van €75,- per uur exclusief btw en zullen vooraf een prijsindicatie geven, deze is afhankelijk van de specifieke hulpvraag.  

Al veel tevreden klanten gingen je voor! Wil je gebruik maken van onze diensten, heb je vragen of wil je graag kennismaken? Neem gerust contact met ons op.