Social Return

Bij de Zorgfabriek is het bijvoorbeeld mogelijk om middels een payroll constructie een medewerker met afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten bij jouw bedrijf. Ook kunnen wij medewerkers detacheren. De interne jobcoaching op de werkvloer nemen wij voor onze rekening. Daarnaast nemen we alle administratieve taken uit handen.

Korte lijntjes
We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van jonge mensen met een beperking. Door de interne jobcoaching voor onze eigen rekening te nemen en niet uit te besteden naar een externe jobcoach organisatie, houden we de lijntjes kort en kunnen de we kans van slagen op de werkplek vergroten. De interne jobcoaching wordt gedaan door afgestudeerden (bachelor en/of master) psychologie, pedagogiek, sociaal pedagogisch hulpverlening of maatschappelijk werk en dienstverlening.

Weinig risico
Wij verkleinen de risico’s voor werkgevers om iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen door gebruik te maken van een detacheringsconstructie. We streven er echter wel naar dat de werknemer uiteindelijk op contract over gaat naar de opdrachtgever.

Interesse?
Neem gerust telefonisch contact met ons op of via info@dezorgfabriek.nl (regio Leiden) of via groningen@dezorgfabriek.nl (regio Groningen). We kunnen vervolgens een vrijblijvende kennismaking met elkaar plannen.

 

De Zorgfabriek - Social Return