Wat wij bieden

Wij zoeken een passende oplossing voor uw personeelsvraag.

Werving en selectie

U bent op zoek naar een specifieke medewerker die u zelf in dienst wil nemen, maar kunt de juiste persoon maar niet vinden.  Of heeft u weinig tijd om op zoek te gaan naar de perfecte kandidaat? Wij helpen graag. Bij werving en selectie neemt u de medewerker zelf op contract. Wij rekenen alleen een werving en selectie fee.

Uitzenden

Uw organisatie is groeiend maar u heeft nog onvoldoende zekerheid over het verdere verloop van deze groei, of u hebt in de vakantieperiode eigenlijk extra mankracht nodig. Het kan ook zijn dat u sowieso graag wat flexibele oproepkrachten binnen uw organisatie heeft werken om (onverwachte) pieken op te vangen. Bij uitzenden gaat u een contract met ons aan en regelen wij verder alles met de medewerker. U betaalt een uurtarief aan ons en dit geldt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren van de medewerker. Zowel de medewerker als u kunnen op elk moment stoppen met de samenwerking.  

Detacheren

U zoekt versterking voor langere tijd maar wil wel flexibel blijven. Wanneer uw organisatie een structurele groei doormaakt,  een medewerker langdurig ziek is of met zwangerschapsverlof gaat kan detachering een passende oplossing zijn. U wilt er namelijk zeker van zijn dat de medewerker die u aanneemt niet zomaar kan stoppen. Bij detacheren gaat u een contract met ons aan voor bepaalde tijd, daarbij spreken we een vaste arbeidsduur per week af voor de medewerker die bij u aan de slag gaat. U betaalt alleen de daadwerkelijk gewerkte uren van de medewerker (contracturen), ziekte en vakantie zijn voor onze rekening. Zowel u als de medewerker hebben een opzegtermijn.

Bemiddeling ZZP'ers 

U zoekt een ZZP'er maar vindt het lastig om zelf geschikte zelfstandigen aan te trekken of u besteedt deze klus liever uit. Wij gaan voor u op zoek naar geschikte ZZP'ers voor uw organisatie en spreken vooraf een bemiddelingsfee af. 

De Oppasfabriek

Op dit moment zien we dat de druk in gezinnen toe neemt, door thuiswerken of juist veel buiten de deur vanwege een cruciaal beroep. Vanaf 11 mei 2020 gaan de scholen weer open. Scholen zijn momenteel druk bezig om hier vorm aan te geven. Het advies is nog steeds; thuiswerken zolang dat kan. Ouders vervullen de rol van ouder, maar ook van leerkracht, een flinke klus! Natuurlijk is het fijn om meer tijd met elkaar door te brengen maar het combineren van werk en gezin is op dit moment voor veel gezinnen een enorme uitdaging. Daarom starten we in Groningen onze oppasdienst weer op, kortom, terug van weggeweest! Kijk hier voor meer informatie over De Oppasfabriek. 

Voor al onze diensten geldt; no cure no pay!