Professionals, opgelet!

Are you ready to G(r)o(w)?

Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor ons nieuwe traject.

Het traject Ready to G(r)o(w) staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling en loopbaancoaching.

Ben er snel bij want dan kun je nog mee doen voor een voordelig lanceringstarief!

Waarom?

Het gevoel hebben dat je even niet weet waar je moet beginnen, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Dit is tegenwoordig niet meer vreemd. Een loopbaan bestaat uit het continue maken van keuzes. Er zijn zoveel opties en mogelijkheden. Maar wat past nou het beste bij je, waar word jij nou gelukkig van?  Met dit coachtraject willen wij professionals een steuntje in de rug geven bij het vinden van hun werkgeluk!

Hoe?

Concreet vertaalt dit zich in 4 werksessies, waarin we ingaan op verschillende onderwerpen, afhankelijk van jouw hulpvraag. We werken met verschillende methodieken en tools om jou hierin te ondersteunen.

Voor wie?

We richten ons voornamelijk op de (young)professional, iemand met 0-5 jaar werkervaring. Je kunt een starter zijn die net uit de studiebanken komt of je bent een professional met al wat meer ervaring die nog wat ondersteuning kan gebruiken bij het vinden van een andere passende baan.

Spreekt dit je aan? 

Op dit moment zijn we vol aan de gang met de eerste trajecten. Vanaf september zullen waarschijnlijk de volgende trajecten van start gaan. Heb je interesse of vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen via info@dezorgfabriek.nl of je contactpersoon bij De Zorgfabriek.