Ervaring Willemijn en Lisa

Vorig jaar zomer zijn wij door de Zorgfabriek geselecteerd voor twee functies binnen het Kernteam. Vanuit de Zorgfabriek werden wij gezien als jonge professionals met doorgroeimogelijkheden.

Door het enthousiasme (en Jiska’s aanhoudende telefoontjes tijdens mijn (Lisa’s) vakantie over wanneer ik kon beginnen) zijn wij op vrij korte termijn (na vier dagen) begonnen! De functieomschrijving was nog niet geheel compleet. Jiska kon aangeven wat wij mogelijk meer konden verwachten vanuit haar eerdere ervaringen met medewerkers van De Zorgfabriek in het werkveld. Gedurende onze werkperiode hebben wij regelmatig contact gehad met Jiska. Dit contact was voor ons inspirerend, met name door het enthousiasme dat zij met zich meebracht. De gesprekken bestonden uit het praten over onze sterke en verbeterpunten, afstemming over invulling van onze werkzaamheden, maar ook uit onderhandelingen over verlenging van het contract, wat maakt dat wij inmiddels met veel plezier al langer werkzaam zijn dan gepland binnen onze huidige functie.

De Zorgfabriek investeert in jonge professionals om ze te laten groeien op de arbeidsmarkt en mee te gaan in wat de jonge professional ambieert. Een toegevoegde waarde is ook dat De Zorgfabriek als vangnet kan fungeren. Ze blijven voortdurend meedenken over hoe we onze talenten kunnen blijven benutten.

Willemijn en Lisa zijn medewerksters van een kernteam van een gemeente in de regio Leiden.

MAIL ONS BEL ONS