Werkbegeleiding

Of je nu starter bent of al een aantal jaar werkervaring hebt, een nieuwe werkplek is altijd even wennen. Nieuwe collega’s, andere taken en verantwoordelijkheden, andere werkwijze.. hoe ga je hiermee om?
Wij vinden het belangrijk dat jij je zo snel mogelijk op je plek voelt bij je nieuwe werkgever. Om te zorgen dat je snel ingewerkt raakt en jij je optimaal kunt ontwikkelen op professioneel gebied geven wij werkbegeleiding aan medewerkers die via ons op detacheringsbasis aan de slag gaan.

Hoe ziet de werkbegeleiding eruit?

Een vaste talentcoördinator van De Zorgfabriek bezoekt jou op een door jou gekozen locatie. Veel medewerkers kiezen voor werkbegeleiding op de werkplek, maar gezellig bij ons op kantoor of in een café kan natuurlijk ook! We nemen samen de tijd om te bespreken hoe het gaat, hoe je erbij zit en waar je tegenaan loopt.

We plannen de eerste afspraak meestal een week of vier nadat je bent gestart. Zo heb je de kans om je nieuwe werkplek te ontdekken en heb je een beeld van de zaken die je zou willen bespreken met je werkbegeleider.

We stemmen met jou af hoe vaak we langskomen en ook de inhoud van de gesprekken is geheel op maat. Onderwerpen die tijdens de werkbegeleiding regelmatig aan bod komen zijn bijvoorbeeld; timemanagement, gesprekstechnieken, grenzen aangeven en contact met collega’s. 

Is het verplicht?

Nee, het is niet verplicht om gebruik te maken van onze werkbegeleiding als je via ons werkt. Voordat je aan de slag gaat of als je net bent begonnen overleggen we met jou of je wel of geen gebruik wilt maken van de werkbegeleiding. 

Van wie krijg ik werkbegeleiding?

De talentcoördinatoren van De Zorgfabriek hebben allemaal een zorgachtergrond en zetten hun kennis en ervaring in om jou zo goed mogelijk te coachen. Afhankelijk van jouw nieuwe werkplek en begeleidingsbehoefte kijken wij welk teamlid het best bij je past.

Heb je vragen over onze werkbegeleiding? Neem gerust contact met ons op!